Τρόποι Αποστολής

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους τρόπους και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων, καθώς και τους χρόνους παράδοσής τους. Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση μπορείτε να μας καλείτε στο +30 698 704 7898.

  • Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 50€ δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται στα 3€. Ολοκλήρωση παραγγελίας: Με το που ολοκληρώνεται η καταχώρηση της παραγγελίας σας εμφανίζεται στην οθόνη σας ένα μήνυμα  “Σας ευχαριστούμε. Έχουμε λάβει την παραγγελία σας!” Ο αριθμός παραγγελίας σας εμφανίζεται και στο email σας.

  • Ημερομηνίες και Ώρες Παράδοσης

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier. Η lambrostoys.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ΕΛΤΑ-Courier για την μεταφορά των προϊόντων. Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη). Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η παράδοση της παραγγελίας του πέραν από τους χρόνους παράδοσης που ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το μέγιστο χρονικό περιθώριο είναι 7 ημέρες από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η παραγγελία. Σε περίπτωση που το χρονικό περιθώριο υπερβεί το διάστημα αυτό, η παραγγελία θα παραδοθεί με τις τιμές λιανικής που ισχύουν την ημέρα της αποστολής των προϊόντων. Η ίδια πολιτική ισχύει και για τις παραγγελίες που ο πελάτης επιθυμεί να παραλάβει από το κατάστημα μας την παραγγελία του.

Βασικές υπηρεσίες Υπηρεσία Express-Επόμενη μέρα Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης*
(Εργάσιμες ημέρες)
Εντός Πόλης 1 ημέρα
Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες
Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες
Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες
Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Θεσσαλονίκη και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. Αποστολές εντός του νομού Θεσσαλονίκης θεωρούνται εντός πόλης με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές. Εντός περιφέρειας-αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας περιφέρειας. Οι περιφέρειες ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της ΕΛΤΑ Courier και αναγράφονται στην ιστοσελίδα: https://www.elta-courier.gr/ Χερσαίοι Προορισμοί-Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της ΕΛΤΑ Courier. Νησιωτικοί Προορισμοί- Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της ΕΛΤΑ Courier. Δυσπρόσιτες περιοχές-Οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου ACS,χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα της https://www.elta-courier.gr/

Όλα τα ανωτέρω μπορεί να διαφοροποιηθούν, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.